Welkom

Welkom

 

travelbox

Via deze website gaan wij, Martine en Andrew, onze reis bijhouden. De reis zal in eerste instantie starten in Zuid-Afrika en de rest staat nog niet 100% vast.

Volvo C303 Camper
Volvo C303 Camper

Als voertuig hebben wij bovenstaande Volvo ontworpen en (deels) laten bouwen. Hierover kun je meer vinden onder het hoofdstuk ‘De Wagen’

Bij het hoofdstuk ‘contact’ komt een mogelijkheid om je te registreren voor deze site. Je krijgt dan automatisch een mail als er we weer iets hebben geplaatst.

Wij wensen jullie veel lees plezier.

Gr. Martine en Andrew

Over Ons

We speelden al lang met het idee om eens lang te gaan reizen.

Om te ervaren of reizen met een camper bij ons past, zijn we eind 2010 voor 6 weken naar Nieuw-Zeeland gegaan. Daar hebben we een camper gehuurd en hiermee het zuider eiland en noorder eiland verkent.

Nieuw-Zeeland

Voor ons was de vrijheid die de camper ons gaf doorslag gevend.  We kwamen er ook achter dat ons verblijf in Nieuw-Zeeland minimaal 18 weken te kort was.

Op basis van deze ervaring zijn we gaan zoeken naar de juiste camper. De wagen zou minimaal 4×4 moeten zijn en zo compact mogelijk.

We dachten dit te hebben gevonden in een Landrover Ambulance, maar deze bleek te klein en tevens te weinig vermogen te hebben. We hebben deze daarom maar weer verkocht. Na lang zoeken en puzzelen hebben we uiteindelijk besloten dat we er een moesten gaan (laten) bouwen op basis van een Volvo C303.

 

Translate »